Not known Details About su kaçak tespiti

Wiki Article

thirty yıllık deneyimimiz ile yüksek kalite uygun fiyat anlayışımız ve işinin ehli ustalarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Bu cihazlar, duvarların arkasındaki su birikintilerini veya gizli borulardaki sızıntıları tespit etmede oldukça etkilidir.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük lawnımcımızdır.

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz sizing o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Su tesisatı testi en basit tüm muslukları kapatıldıktan sonra saat sayacına bakarak yapılabilir

Pimaş tikanikliği hidrefor bakim tamiri dalgiç tamir bakim montaj su tesisati elektrik bobinaj hertürlü hizmetimiz vardir

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta kolayca bulunabilir.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Tesisattaki su kaçağı tespitleri için duvar ya da fayansların durumuna bakılır. Duvar ve fayansın nemli olması, derz aralarında oluşan sararma veya küf olması tesisatta kaçak olduğunu kanıtlar niteliktedir. Sık sık karşılaşılan bu durum için firmamız gerekli su kaçağı tespiti cihazları temin etmiş durumdadır.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını su kaçağı tespiti noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Kameralı su kaçağı tespiti, su tesisatında oluşan kaçakların noktasal olarak tespit edilmesi ve gelişmiş teknolojik cihazlarla onarımının yapılması işlemidir.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera gardenımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Kısaca sorunu bulmak adına tüm su tesisat teknolojisini kullanmaktayız ve bu teknolojiyi kullanmak üzere eğitim görmüş personellerimiz sizlere kusursuz hizmet sağlayacaktır.

Report this wiki page